Jaunākie jautājumi
Kino, mūzika, grāmatas, teātris, TV
"Līvi" nomira?8
Cik saprotu, viens patentēja nosaukumu un nosaukumam kirdik. Kādēļ viņš tā darīja?
Auto, moto
Par ziemas riepām9
Vai riepas ar redzēm derēs šoziem pēc jauniem noteikumiem ar sniegpārslas zīmējumu bez kalna? Ir izlasīts visa iespējamā informācija, bet atbildi neesmu atradusi.
Attiecības, psiholoģija
Stipras un neatkarīgas sievietes!37
"Ja jūsu kāpņu telpā uzturas daudz kaķu, tas nozīmē, ka netālu dzīvo stipras un neatkarīgas sievietes" (c) spoki.lv Jūsu domas, kolēģi? :)
Attiecības, psiholoģija
Pieaugušo filmas ir pārveidojušas pasauli .16
Nav runa par jauniešiem , kas nedabūja sliktu slimību , bet vēlāk dāmas grib morālu atbalstu , visi grib morālu atbalstu , bet mūsdienās vienkāršāk ir ieslēgt TV .
Veselība, medicīna
Ar ko atšķiras dibeni?16
Atveru OHO, eju uz DG un redzu "vaacijas dirsuslaukji unj apkaunojums" Man jautājums. A ja slauka dibenu latvietei, vai krievietei, vai anglietei, vai īrietei, vai francūzietei? Tas ir tāds pats apkaunojums vai bišķi mazāks?
Attiecības, psiholoģija
Internets ir pilns ar aktīviem cilvēkiem .25
Kas ir ļoti draudzīgi , sievietes uzreiz iemīlas , piedāvā investīcijas , tieši sievietes izsaka komplimentus , bez šaubām normāla pasaule pēc interneta dāmu un investoru ,, iebrukuma ,, liekas nepareiza , nenoteikta , neinteresanta . Tikai tie investori nav īsti un kaislīgie ...
Politika, sabiedrība
Kāpēc celt pensijas vecumu un vest migrantus, ja roboti var strādāt?23
Šeit ir Tesla jaunākais klipiņš par viņu Optimus robotu https://www.youtube.com/watch?v=DrNcXgoFv20 Viņš ir iemācījies pārliecinoši un ātri staigāt, viņš pa bezvadu tīklu sazinās ar citiem botiem un korrdinējas. Viņš, kā redzmas, droši lieka detaļas pakās. Viņam ir labas ...
Iepirkšanās, pakalpojumi, serviss
Cik maksā gāze?13
Sakiet lūdzu, cik jāmaksā par vienu notēreto kubu AS Latvijas gāze? Cik jūs maksājiet, ja jūs izmantojiet šo sniegto pakalpojumu?
Attiecības, psiholoģija
Vai jums patīk saldi vārdi?32
Jautājums sievietēm.. vai jums patiktu, ja otrs cilvēks aktīvi apgalvotu, ka būs ar jums vienmēr..ka esat visjaukākā un daiļākā..un tā caurām diennaktīm? Tas ir mīļi jeb tracinoši?..
Kino, mūzika, grāmatas, teātris, TV
Filmas fragments.14
Filma dzirdeju tekstu. Tas bij superbojaviks. Tur teica "Vai tev persiks ir suligs". Ko tas varetu nozimet ta ari nesapratu. Tas bij naktskluba. Virietis uzrunaja jaunu meiteni.
Ēdieni un dzērieni, receptes
Kādu dzērienu esat iecienījuši?31
Vai dzerat tīru šņabi, jaucat kokteilīšus, grādīgos vispār nelietojat? :) :) :)
Attiecības, psiholoģija
Kas ir godīgāk ?17
Pusromantiskas attiecības ar neprecētām sievietēm , kas var būt nenopietnas vai gaidīt uzticīgo modeli un pie viena attiecības jaukas ar uzpampušām odekolona dzerājām . Šo dīvainibu dēļ arī te tā īsti nekas ....
Politika, sabiedrība
oho.lv grupējumi15
Cik šeit ir grupējumi un kuras dāmas pie kura no grupējumiem pieder? Kādu laiku jau DG notiek tālspļaušanas sacensības. Kāds tiek apbižots, kāds - atspārdās. Kas tur ir par kašķi?
Izglītība
Kāds no jums ir mācījies SIVA kādreiz?6
Iepirkšanās, pakalpojumi, serviss
Kāpēc13
beisbola cepurīte ASV ar uzrakstu Florida maksā 5 USD, bet Rīgā ar uzrakstu Latvija 20€?
Attiecības, psiholoģija
Attiecibas.27
Kapec attiecibas ir visiem ne man?
Viss pārējais
🎄Gatavošanās Ziemassvētkiem🎄25
Nu ko! Gads tūliņ būs riņķī, drīz Zsv/Jaunais gads klāt!😃🎉🪅 Vai dāvanas jau esat sākuši gatavot?🛍️ Nu vismaz idejas ir?
Attiecības, psiholoģija
Vai savā vecumā jūtaties apmierināti un komfortabli42
Nu piemēram, 40-50 gadu robežās, dzīvot īrētā dzīvoklītī un braukāt tramvajā diez cik labi neizklausās. Kāds ir jūsu apmierinātības slieksnis savā vecuma kategorijā?
Mājas iekārtošana, remonts, interjers, dārzs, augi
Vai arī Jūsu māja/dzīvoklis pārvērties par džungļiem?😳😄19
Rudens...no balkoniem/ pagalmiem puķu podi pārcēlušies uz iekštelpām...oleandri, eņģeļtaures, strelīcija, istabas jasmīni ... Kādi reti, eksotiski augi ir iedzīvojušies pie Jums? Pērkat, aizņematies... vai vedat no ceļojumiem?
Izklaide un atpūta, krogi, bāri, restorāni
🚘🚲🎵🎂 Vai plānojat?😀22
Vai plānojat savlaicīgi izklaides/pasākumus/notikumus/ceļojumus? Vai arī - hops - pēdējā brīdī, iešaujas kāda ideja un fiksi realizējat?😃
  Rādu no 1 līdz 20  nākamie >>
viszinis.lv logo Dzīvokļi Rīgā - dzīvokļu cenas, īres cenas, apsaimniekošanas izmaksas, energoefektivitātes rādītāji, māju foto, iedzīvotāju atsauksmes un daudz citas noderīgas informācijas.
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu